LA Roskilde og Lejres Erhvervsklub

Erhvervsklubben har til formål at skabe et lokalt netværk, der har til formål at styrke lokale iværksættere og bl.a. give indsigt i fremtiden indenfor (AI) artificial intelligence og iværksætteri på alle niveauer. På alle møder vil Lars Christian Brask - folketingsmedlem, byrådsmedlem, iværksætter, bestyrelsesformand og næstformanden for erhvervsudvalget give os en opdatering fra borgen efterfulgt af et oplæg.


Erhvervsklubben bestyres af Mads Sørensen.

LinkedIn

Tilmelding og spørgsmål: Kontakt Mads på erhvervsklub@la-roskilde.dk.

Program 2023/24

Møde 1: AI eller “kunstig intelligens” giver som alle nye værktøjer både muligheder og udfordringer.

Bliv klædt på til at kaste din virksomhed ind i den spændende fremtid eller blot til at underholde med din viden om AI ved middagsbordet med dette arrangement i LA Roskilde og Lejre Erhvervsklub.

Henning Lysdal, Vice President Photonics Architecture i NVIDIA, verdens førende leverandør af IT-systemer til AI, fortæller om mulighederne i en række brancher, om det nødvendige udstyr og om hvordan det er gået til, at en af verdens største tech virksomheder har 85 udviklingsingeniører i Roskilde, langt fra Silicon Valley.

Hans Petter Dalen, Sales Executive for Europa, Mellemøsten og Afrika i IBM, vil herefter berette om udfordringer og løsninger vedr. AI governance. Hvordan holder AI sig på dydens smalle sti og overholder hensyn til fortrolighed, privacy, etik, og lovgivning?

Møde 2: Iværksætter eventyr

Om rejsen som iværksætter og investor og udfordringer undervejs. 

Mads Peter Vaiby var tidligere kendt som ”manden med den røde hat” men er nok mest af alt kendt for at være ekstremt succesfuld serieiværksætter. Mads Peter har været medstifter af virksomheder som M1, Spilnu.dk, MinByMedia og Parkpark. Ligeledes står han bag DR.dk podcasten ”Booster”, hvor han og Trine Hansen fortæller om deres fælles kærlighed til iværksætteri og hvordan man overkommer de udfordringer, man kan stå overfor som iværksætter.

Mads Peter er ligeledes kendt for sin afslappede holdning til janteloven og er ikke bange for at vise både sine biler og fly frem på sociale medier.

Mads Peter kommer og beriger os med sin historie og rejse som iværksætter og investor. Derudover så er Mads Peter ambassadør for organdonation – ja tak! Hvor hele hans honorar også går til.


Møde 3: Fra ”nej tak” i Løvens hule til succesfuld iværksætter

Lasse Søkilde fangede første gang hele Danmarks øjne, da han og hans kammerat og partner var i Løvens hule.

I 2020 fik Bold Drinks et nej fra investor-løverne. Lasse Søkilde og Bold svarede med at sætte fart på salget og nåede snart over 800 forhandlere. Det udløste en ny invitation til Løvens hule, hvor investorerne Jesper Buch og Christian Arnstedt begge sagde ja. Aftalen faldt af flere årsager på gulvet og Lasse Søkildes partner stoppede. Lasse Søkilde opsøgte derfor Buch og Arnstedt og overbeviste dem om at investere i Bold Drinks. Lasse kommer og fortæller os om den ihærdighed, der skal til for at skabe noget stort og hvordan man vender et nej til et ja.

Møde 4: Vinsmagning

I samarbejde med Den Franske Vinhandel i Roskilde afholder vi et netværksmøde, hvor der både vil blive god tid til at smage på vine og ligeledes få mulighed for at  netværke med de andre medlemmer i netværket.