Kandidat til Kommunalvalg 25

E-mail:thomas@tefam.dk

Telefon: 2016 6556 

Hjemmeside

Facebook

Thomas Erringsø er 52 år gammel, og har sammen med sin hustru Bettina to voksne børn. Thomas har været selvstændig i ejendomsbranchen siden 1999.


Jeg elsker at bo i Roskilde, og jeg holder virkelig meget af Roskildes DNA, som jeg har lært at kende både som borger og virksomhed i Roskilde igennem efterhånden mange år. Men selvom der er rigtig meget godt at sige om Roskilde, SKAL meget gøres bedre. Dette er årsagen til, at jeg har valgt at stille op til kommunalvalget i 2025.


Ændringerne starter på Rådhuset, hvor der skal gøres op med den særlige kultur, der er udviklet gennem årene med socialdemokratisk ledelse. Unødvendigt bureaukrati skal afskaffes, og det skal være slut med at møde borgere og virksomheder med arrogance og ligegyldighed, som om vi i Roskilde ikke behøver dem. Det gør vi. Til gengæld behøver vi ikke politikere eller medarbejdere i Roskilde Kommune, der ikke er indstillet på at møde både borgere og virksomheder med respekt og imødekomme dem indenfor de rammer, der er mulige.


Som mærkesag vil jeg fremhæve mit fokus på at udbrede kendskabet til seniorbofællesskaber, og min indsats for at de udvikles, hvilket jeg også arbejder med til dagligt. Et seniorbofællesskab henvender sig til +50 års seniorer, der udover en passende bolig ønsker at være en del af et fællesskab, der findes lige uden for hoveddøren.

I Danmark bliver vi flere og flere ældre, og vi lever i længere tid. Men Roskilde Kommune har i sin byplanlægning forsømt at tage højde for dette. Derfor mangler vi overalt i kommunen seniorboliger og seniorbofællesskaber. Jeg er specialiseret i netop dette og ved eksempelvis, at 93% af seniorer, der er flyttet i seniorbofællesskab, oplever øget livskvalitet. Derfor synes jeg, at mange flere seniorer skal have mulighed for at vælge at flytte i seniorbofællesskab. Ofte har seniorerne både børn og børnebørn i byen. Så det er også godt for resten af familien, at bedstefar og bedstemor har mulighed for at blive boende i nærområdet, når parcelhuset er blevet for stort.


Af andre mærkesager vil jeg fremhæve:


Jeg håber meget, at jeg får mulighed for at gøre vigtige forskelle for både borgere og virksomheder i Roskilde Kommune, når stemmerne ved Kommunalvalg 2025 er talt op. 


Tak for din stemme på Liberal Alliance!